BİNGÖL / KARLIOVA - Halk Eğitim Merkezi

May

Açık Öğretim Lisesi 2017/3. dönem kayıt yenileme işlemleri başladı. Öğrencilerimiz 20 Mayıs 2018 Pazar günü mesai bitimine kadar kayıt yenileme işlemlerini yapabilirler.

Kayıt Yenileme Kılavuzu için tıklayınız.

Genel Müdürlük onayı için tıklayınız.

Nis

21 Nisan 2018 Cumartesi günü yapılacak olan Açık Öğretim Kurumları telafi sınavına girecek olan öğrencilerimizden;

31 Mart - 01 Nisan 2018 tarihinde yapılan 2. Dönem sınavlarında girmiş olduğu Sınav Merkezini zorunlu sebeplerini belgelendirmek kaydıyla (hastalık, tayin, adres değişikliği vb.) değiştirmek isteyenlerin, 12-17 Nisan 2018 tarihleri arasında sınava girmek istedikleri il/ilçe Sınav Yürütme Komisyonuna giderek yedek salon işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

Nis

Açıköğretim kurumları sınavlarının 31 Mart – 1 Nisan tarihlerinde yapılmakta olan 2. dönem sınav oturumlarında 4’ten fazla dersten sınava giren adayların cevap kağıtlarında teknik bir hatadan dolayı 4 ders için kodlama alanı ayrılmıştır.

4’ten fazla dersten sınava katılan adaylara yönelik, cevap kağıtları eksik basılan dersler için, 21 Nisan Cumartesi günü saat 09.30’da telafi sınavı yapılacaktır.

Konu ile ilgili açıköğretim kurumları öğrencileri herhangi bir mağduriyet yaşamayacaktır. Yapılan bu teknik hata nedeniyle bütün öğrencilerimizden özür diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Mrt

17 Mart 2018 tarihinde yapılacağı duyurulan 2.Dönem uzaktan eğitim sınav tarihleri; Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün almış olduğu Bakanlık Makam Olur’u ile değiştirilmiştir.

Açık Öğretim Ortaokulu 2. Dönem Sınavı 31 Mart 2018 tarihinde 2 oturum halinde yapılacaktır.

1.       Oturum 31 Mart 2018     9.30

2.       Oturum 31 Mart 2018    14.00

07.03.2018 tarih ve 4835435 sayılı yazı için tıklayınız.

Şbt

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüleri II. Dönem başı toplantı Hayat Boyundan Sorumlu Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yusuf TOKUŞ´un başkanlığında Bingöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde yapıldı. Toplantıda ağırlıklı olarak Okur-Yazarlık Seferberliği ile ilgili yapılacak çalışmlar masaya yatırıldı. TOKUŞ bugüne kadar yapılan özverili çalışmlar için bütün Halk Eğitimi Merkezi müdürlerine teşekkür etti. okur-yazarlık seferberliğinde de en iyi şekilde organize olacağınızdan hiç şüphem yok dedi.

Şbt

Kurumumuz karlıova Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyeinde servis söförlerine yönelik ´Okul Servis Araç Sürücüleri Eğitimi´ kurslarımız başlamıştır.

İrtibat Telefon : 0426 511 21 51

Başvuru Merkezi: Karlıova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü

Şbt

Ülkemiz genelinde okuma yazma bilmeyen kampanyası başlamış olup Karlıova´da da okuma yazma bilmeyenlere okuma yazma kurslarımız başlamıştır.

Okuma Yazma bilmeyenleri kurslarıma bekliyoruz.

İrtibat Telefon : 0426 511 21 51

Karlıova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü

Ekm

Karlıova Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünysesinde düzenli olarak yapılmakta olan 2.Kademe Okuma Yazma Seviye Tespit Sınavı 14.10.2017 tarihinde kurumumuz Halk Eğitim Merkezinde yapıldı.

Ekm

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında açılacak kurslarımız için başvurularımız başlamıştır.